Fibio mobilabonnemang

  • För privatpersoner
  • Telenors täckning, se täckningskarta
  • 2-40 GB surf med fria samtal/sms

Billigaste erbjudande

Just nu från 49 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Fibio – mobiloperatören med prisgaranti

Fibio erbjuder prisgaranti på sina abonnemang om du registrerar dig som kund här. Du kan välja mellan allt från barn- och studentabonnemang till familje- och seniorabonnemang. Självklart kan du även registrera dig för ett enskilt abonnemang, oavsett vem du är. Du registrerar dig för ett abonnemang till ett extremt lågt pris och skulle du hitta ett billigare pris någon annanstans så skulle Fibio matcha detta.

Alla kan hitta ett abonnemang som passar dem hos Fibio och det går självklart att flytta ett nummer man redan har idag till Fibio istället. Du måste dock tänka på att flytta numret i tid eftersom det kan ta ett par dagar och upp till en vecka ungefär innan numret är flyttat. Du kan naturligtvis också beställa ett helt nytt nummer att sätta in i din mobiltelefon om du önskar detta. Det kommer då tillsammans med ditt nya simkort och du sätter själv in det i den mobiltelefon du önskar använda.

Så här beställer du Fibio

Det kostar ingenting att välja Fibio som operatör för din mobiltelefoni. Du behöver bara genomföra ett köp av abonnemang genom att gå in på hemsidan och göra ditt val. Det finns möjlighet till att lägga en beställning på allt från familjeabonnemang där ni betalar på en enda faktura per månad. Läs alltid på om de olika möjligheterna innan du bestämmer dig. Det finns tydlig information om varje abonnemang så du bör inte känna att du inte har den informationen du behöver.

Sedan klickar du på abonnemanget du valt och går vidare till att fylla i den personliga information som behövs för att köpet skall godkännas. Fibio behöver veta din adress liksom ditt personnummer för att du ska kunna lägga beställningen. Detta för att kontrollera att du är den du utger dig för att vara för att få ditt mobilabonnemang.

För att snabba på processen med att få ditt nya simkort kan du godkänna beställningen med hjälp av mobilt bank-ID. Detta sker för din säkerhet så att ingen annan får tillgång till det du har beställt. Har du inget bank-ID idag kan du alltid beställa ett på bara några minuter via din Internetbank.

Det går inte att köpa några kontantkort hos Fibio. Fibio är helt enkelt en mobiloperatör du väljer för billiga abonnemang. Man använder Telenors mobilnät för att erbjuda kunderna bra täckning. Du kan alltså surfa och ringa utan problem över hela Sverige, oavsett om du befinner dig i en tätort eller ute på landet. Detta är ofta en mycket viktig punkt för mobilanvändare idag eftersom man gärna vill hålla sig uppdaterad och uppkopplad kring vad som sker i världen idag.

Betalning av Fibio-mobiltelefoni

Det finns flera olika sätt att betala för ditt abonnemang för mobiltelefoni hos Fibio. Du kan välja att få en pappersfaktura hemskickad till dig per post varje månad, du kan också välja faktura via e-post om du föredrar detta. Det går också fint att välja autogirering vilket betyder att summan du är skyldig dras från ditt konto varje månad. Detta sker automatiskt så att du slipper tänka på att genomföra betalningen i tid. Skulle du mot förmodan missa betalningen finns risken att ditt abonnemang tillfälligt stängs av om du inte gör betalningen så fort som du bara kan. Väljer du autogirering måste denna godkännas via din bank innan själva abonnemanget kan startas upp.

Fördelar med att välja Fibio

Varför ska en mobilanvändare då använda sig av Fibio? Det finns trots allt mängder av operatörer på marknaden och det kan vara lite av en djungel att ta reda på vilken operatör som är bra för just en själv. Följande fördelar finns för dig som väljer Fibio.

  • Prisgaranti vilket gör att du alltid vet att du får det lägsta möjliga priset för riktigt bra mobiltelefoni. Detta är en punkt som står ut när det gäller en konkurrensintensiv marknad som den svenska marknaden faktiskt är idag.
  • Det finns ett abonnemang för alla typer av behov vare sig du är pensionär, vill ha ett familjeabonnemang eller kanske söker efter abonnemang för studenter. Vill du ha närmare information om detta kan du alltid höra av dig till kundservice.
  • Fria sms och samtal gäller inom EU för att det ska bli enklare för dig att kunna röra dig och verka i Europa utan problem. Du kan alltså ringa och sms:a så mycket du vill utan problem genom att använda dig av denna positiva aspekt av att bli Fibio-kund. Vad gäller surf är det viktigt att du tar reda på eventuella kostnader innan du bestämmer dig för hur du ska surfa om du befinner dig utomlands.

Kundservice för dig som har Fibio

Ibland behöver man ställa frågor om någonting som har med ens abonnemang att göra. Du kan alltid logga in på mina sidor för att se om svaret finns på den personliga sida med information som är skapad för dig och ditt mobilkonto hos operatören. Det går dessutom bra att höra av sig till Fibio genom att mejla eller ringa företaget direkt. Här finns också en funktion som gör att du kan be om att få bli uppringd om du föredrar detta istället för att till exempel sitta i telefonkö under en längre period. Fibio svarar i allmänhet inom en acceptabel tid vad gäller mejl.

Fibio – för en billigare lösning

Fibio har pressat priserna för mobiltelefoni på ett sätt som är till nytta för alla kunder på den svenska marknaden idag. Genom att också erbjuda abonnemang som fungerar för just din situation i livet går det alltid att hitta ett som passar bra för dig. Självklart kan du byta abonnemangstyp med GB om du önskar det. Detta gör du lättast på din personliga sida eller genom att ringa kundservice.

Du är inte bunden till att stanna hos denna mobiloperatör om du inte önskar det. Bindningstiden är enkelt struken så att du ska kunna ta ett beslut om du vill stanna kvar eller inte, helt utan problem.

Se fler mobiloperatörer Se Fibios erbjudanden