Karma Mobil mobilabonnemang

  • För privatpersoner
  • Telenors täckning, se täckningskarta
  • 5-100 GB surf med fria samtal/sms

Billigaste erbjudande

Just nu från 99 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Karma mobil – inriktade på den lite mognare användaren

Det är idag möjligt att göra nästan allt via sin mobiltelefon oavsett om det gäller att ringa myndigheter, få hjälp hos banken eller söka upp information på nätet. Hos Karma förstår man att den digitala världen inte alltid är så enkel, för den som växt upp utan den. För att hjälpa den äldre befolkningen att vänja sig vid att uträtta ärenden och i allmänhet hantera en vardag mobilt och digitalt har man därför startat ett mobilabonnemang som passar den äldre kunden.

Syftet är att se till att alla kan känna att det är möjligt att bli en del av en modern värld, där digitala hjälpmedel som smarttelefoner hjälper en framåt. Man har skapat mer än bara ett abonnemang där det på ett enkelt och tydligt sätt går att få hjälp att lära sig det man behöver för att lyckas. Karma står helt enkelt för att skapa en enda plats som startpunkt för dig som vill göra mobilanvändande förståeligt. Man fyller därigenom en viktig uppgift på en marknad som ofta är inriktad på kunder som redan kan det mesta inom mobiler.

Så här beställer du Karma mobil

En av de viktigaste frågorna för nya användare är naturligtvis hur man skaffa ett mobilabonnemang från Karma. Det hela går smidigt genom att följa de enkla stegen. Du börjar med att läsa på om de olika abonnemangen – bas, medium, stor, större eller max. Vilket du väljer beror på ett antal faktorer så som hur mycket du önskar kunna använda surf och rörlig media som exempelvis filmer och sociala medier.

Samtliga abonnemang hos Karma har fria sms och samtal, liksom enkel tillgång till kundtjänst och hjälp. Grunden är alltså oavsett vilket abonnemang du väljer bra och att du aldrig är ensam kring dina frågor som kan uppkomma då du använder abonnemanget. Du ska se Karma som en community där svaren skall vara lätta att finna.

När du har gjort ditt val kommer du till steget då du väljer hur du önskar betala för ditt abonnemang. Du går sedan till kassan där du anger din adress så att ett nytt simkort skall kunna skickas hem till dig. Hela tiden kommer du att kunna få stöd och svar på frågor du kan tänkas ha. Detta gäller såväl för installation av simkortet som frågor om hur du får den bästa telefonen för dig.

Betalning av Karma mobilabonnemang

Att betalningen av ett abonnemang skall kunna fungera enkelt är kanske extra viktigt för äldre användare som vill känna att steget in i den digitala världen går lätt. Därför erbjuder Karma dig som kund såväl möjligheten att betala mot faktura varje månad som att betala med kort där den aktuella summan dras ett visst datum varje månad. Tänk på att den totala summan kan variera något beroende på om du bara använt basutbudet i ditt abonnemang eller någonting extra. De båda alternativen har olika fördelar och vilket du föredrar är helt upp till dig.

Skulle din betalning inte gå igenom en månad så kommer en påminnelse att skickas ut. Om denna inte betalas med omedelbar verkan kommer ditt abonnemang att stängas av till dess att du har genomfört en betalning. Det är alltså viktigt att du kontaktar kundservice om du får problem med din dragning för abonnemanget.

Fördelar med att välja Karma

Det finns mängder av fördelar med att välja Karma om du vill ta ett smidigt steg in i en enklare och modern värld. Vi har här samlat de viktigaste fördelarna för att du ska kunna ta ett väl genomtänkt beslut.

  • Enkla och trygga abonnemang utan dolda kostnader för den som känner sig osäker på hur den digitala världen fungerar. Hos Karma strävar man efter att du ska känna till alla regler och villkor från allra första början och slippa oväntade kostnader när räkningen för månaden kommer hem till dig.
  • En kundtjänst som finns där för att hjälpa dig med alla dina frågor kring mobilabonnemang. Såväl innan du handlar som efter att du fått ditt abonnemang och startat din telefon. De finns tillgängliga genom ett antal olika kontaktsätt för att göra det enklare för dig att höra av dig.
  • Rabatt per år som du är gammal under din första tid. Ju äldre du är – desto större rabatt får du. Som grund får du alltid en rabatt när du registrerar dig här. Grundrabatten ligger på hela 18% vilket ger stora fördelar till alla nya abonnenter.
  • Fria samtal och sms oavsett vilket abonnemang du väljer att registrera dig för. Detta betyder obegränsad tillgång till att kunna hantera ärenden såväl som att ringa vänner och familj när helst du önskar det.
  • Karma använder Telenors mobilnät vilket betyder att du har täckning som täcker upp till 99% av Sveriges befolkning. Perfekt för alla som vill känna trygghet i att det alltid kommer att gå att använda mobiltelefonen när man önskar det.

Kundservice för dig som har Karma mobil

Den digitala världen och mobiler samt allt man kan göra med en mobil idag kan verka skrämmande för den som inte hanterat det förut, eller den som har ytterst lite erfarenhet av detta område. När du registrerar ett abonnemang hos Karma kan du lita på att du alltid får hjälp hela vägen. Det är lätt att nå en medarbetare på kundservice genom antingen mejl eller chatt. Du kan också slå en signal per mobiltelefon om du vill prata med någon av medarbetarna direkt. De finns på plats för att hjälpa till med alla de frågor som du kan tänkas ha om ditt nya abonnemang.

Karma mobil – ta steget in i den mobila framtiden

Att äga en mobiltelefon och dessutom försäkra sig om att man skaffar ett tryggt mobilabonnemang från en operatör man kan lita på är idag möjligt för alla. Så är du äldre och önskar komma in i att använda din mobiltelefon, utan problem, för dina dagliga ärenden och samtidigt vill kunna hålla kontakten med barn och barnbarn på ett smidigt sätt så kan Karma vara ett bra val för dig.

Se fler mobiloperatörer Se Karma Mobils erbjudanden