Katshing mobilabonnemang

  • För privatpersoner
  • Tele2s täckning, se täckningskarta
  • 2-42 GB surf med fria samtal/sms

Billigaste erbjudande

Just nu från 95 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Katshing – vikten av bra surf

Hos Katshing har man tagit fasta på att surfen oftast är det nästan viktigaste när man använder mobilen idag. Därför erbjuder man ett gratis simkort där du sedan väljer den prisplan du önskar och därefter kan du börja surfa, ringa och sms:a. Priserna passar då utmärkt för alla som inte har möjlighet eller lust att spendera mer på mobilkostnader än nödvändigt.

Katshing tycker att man måste anpassa dagens mobilmarknad till all den teknik som finns och som innebär att fler kan utföra olika tjänster via mobilen. Detta har öppnat upp för helt nya möjligheter för användarna. Konkurrensen på marknaden har helt enkelt gjort att man inte längre behöver betala mer än det absolut grundläggande. Katshing är relativt nya på marknaden men har redan lockat till sig en hel del uppmärksamhet. De har helt enkelt funnit sin nisch.

Så här beställer du Katshing

Hur gör du då om du önskar skaffa Katshing? Då Katshing är baserade på nätet går du till deras hemsida. Där väljer du om du vill ha ett helt gratis simkort för aktivering senare eller om du vill välja ett abonnemang så det kommer igång direkt. När du har gjort ditt val klickar du dig vidare till nästa steg där du fyller i informationen som behövs för att det nya simkortet skall kunna skickas till dig. Katshing erbjuder inga mobiltelefoner tillsammans med sina abonnemang utan endast ett simkort och möjlighet att surfa samt ringa till riktigt låga priser.

Det går fint att behålla ditt gamla nummer eller att beställa ett nytt via Katshing. Du får dock räkna med att det tar ett par dagar innan ditt nummer kan flyttas eftersom man måste kontakta din tidigare operatör innan detta kan genomföras. Ha därför framförhållning om du flyttar ditt nummer.

Du godkänner ditt köp och inväntar att kortet skickas till dig. Det är smart att ha ett mobilt bank-ID för att göra detta eftersom detta snabbar på processen med att få ditt nya simkort. Eftersom det inte handlar om några mobiltelefoner till kortet så kommer det oftast direkt i din brevlåda. När du väl har fått kortet måste du aktivera det genom att åter igen logga in på Katshings hemsida och hitta ”aktivera simkort”-knappen. Du kan också följa all information som finns om dig och ditt abonnemang via mina sidor. Det är också där du gör uppgraderingar som du önskar allt eftersom du blir mer och mer van vid hur Katshing fungerar.

Täckningen för den som använder Katshing är helt okej om man väljer att stanna kvar i stan där man bor.

Betalning av Katshing-mobiltelefoni

Väljer du ett abonnemang betalar du för detta per månad. Enklast är att låta summan dras direkt från ditt konto genom ett autogiro. Allt för att abonnemanget skall vara så krångelfritt som möjligt. Du betalar ingen startavgift när du ansöker om ett mobilabonnemang från Katshing. Det finns dessutom ingen bindningstid så du kan när som helst säga upp det och informera om att du inte vill fortsätta med abonnemanget. Detta öppnar upp för stora möjligheter att prova om denna typ av abonnemang passar dig eller inte.

Det går inte att betala gentemot faktura om du väljer Katshing som mobiloperatör. Behöver du detta som alternativ kan du alltså inte välja detta företag. Katshing är främst en mobiloperatör för privatpersoner och inte heller för företag, även om det såklart är möjligt att beställa simkort till medarbetare som behöver tillgång till Internet via mobilen. Fler och fler företag blir trots allt digitala och bra surfmöjligheter är numera viktigare än någonsin förut.

Fördelar med att välja Katshing

Det finns ett par fina fördelar att ta med i beräkningen för dig som är intresserad av att använda Katshing. Här nedan kan du läsa om de tydligaste fördelarna för den som vill ha ut så mycket som möjligt av den mobiloperatör de väljer att satsa på.

  • Inga startkostnader när du beställer och allt utan bindningstid och krav på att du ska stanna med Katshing under en lång period.
  • Riktigt låga priser även om du beställer abonnemang. Detta har att göra med att Katshing sparar mängder av pengar på att bara vara ett onlinebaserat företag.
  • Fri surf även utomlands till en viss GB-mängd beroende på vilket abonnemang du har valt, för dig som vill slippa stora kostnader då du återkommer hem.

Kundservice för dig som har Katshing

Frågor? Kundservice för Katshing finns på plats för att hjälpa dig om du har undringar kring något. Du kan främst nå företaget genom att mejla eller chatta. Det går dock också att nå dem via sociala medier där du kan skriva din fråga. Svaren kommer mycket snabbt vilket gör det till ett enkelt val för den som inte vill lägga ned någon nämnvärd tid på att hantera sin mobiltelefon och abonnemang. Kundservice är alltid hjälpsamma och kan svara på det mesta som du undrar över.

Katshing – för den som inte kräver så mycket

Detta är en mobiloperatör för den som främst vill ha möjlighet att surfa så mycket det bara går utan att det skall kosta alltför mycket pengar. Detta lockar naturligtvis många ungdomar som kanske inte har en sådan stor plånbok men faktum är att Katshing finns till för alla slags kunder. De allra flesta människor vill ju trots allt spara pengar där de har möjlighet att göra det. Det är helt enkelt upp till dig vad du vill betala för och inte när det kommer till din mobil. Alla har olika behov och det du behöver göra är att identifiera vilka dina är.

Se fler mobiloperatörer Se Katshings erbjudanden