Tellus mobilabonnemang

  • För privatpersoner
  • Tele2s täckning, se täckningskarta
  • 5-100 GB surf med fria samtal/sms

Billigaste erbjudande

Just nu från 25 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Tellus – en mobiloperatör som gillar pressade priser

Tellus har sedan starten främst riktat in sig på människor som behöver en bra mobiloperatör till ett riktigt fint pris. Självklart är det dock så att även andra som är intresserade kan söka sig till Tellus för att få den mobiltelefoni de behöver.

Alla abonnemang betyder att du får fria samtal och sms, så att alla kan ringa hem utan att behöva fundera över kostnaden. Dessutom kan du spara eventuell surf som blir över i 90 dagar eftersom Tellus inte vill att någon surf ska gå förlorad på vägen. Det finns också en rabatt att få på abonnemanget som gäller för den första månaden. Även priset efteråt är mycket lågt om man jämför med många andra operatörer som riktar in sig på samma kundkrets.

Tellus har inte funnits på marknaden speciellt länge men är idag det naturliga valet för många människor som söker efter bra mobilabonnemang. Täckningen är god över hela Sverige så du behöver inte fundera på om du kommer att kunna använda mobilen eller inte när du befinner dig på landet eller på resande fot någonstans. Utan bra täckning förlorar ju abonnemanget mycket av sin glans relativt omgående och i en digital värld vill de allra flesta kunna vara uppkopplade relativt obehindrat.

Så här beställer du Tellus

Vänd dig direkt till hemsidan om du önskar registrera dig för ett abonnemang. Du kan enkelt läsa på om de olika abonnemangen och vad de ger dig. Den största skillnaden är antalet GB vad gäller mobildata. Tittar du mycket på film och annat rörligt material på din telefon är det smart att ha många GB tillgängliga. Är du mer inne på att ringa eller sms:a behöver du oftast något mindre gigabyte av den enkla anledningen att du helt enkelt inte använder lika mycket.

Gör ditt val och klicka dig vidare till sidan för att fylla i din personliga information. När du har godkänt din beställning kommer din order att förberedas för att sedan skickas hem till dig. I de allra flesta fall kommer simkortet direkt i din brevlåda men det kan i vissa fall dyka upp hos ditt närmaste ombud istället. Du hämtar i sådant fall ut det med hjälp av ditt ID-kort för att man ska kunna försäkra sig om att det verkligen är rätt person som får mobilabonnemanget.

Det går naturligtvis fint att flytta sitt redan existerande nummer till Tellus om du föredrar det. För att detta skall genomföras måste du ange det när du anmäler att du önskar ett abonnemang. Ta i beaktning att det kan ta upp till en vecka att flytta ett nummer. Du måste alltid bekräfta denna typ av överflyttning med hjälp av ett mobilt bank-ID för att det ska gälla. Detta sker för din säkerhet och för att ingen annan skall kunna flytta ditt mobilnummer utan att du godkänt det.

Det finns inga kontantkortslösningar från Tellus, istället satsar man på låga priser för abonnemangen så att du som är kund tjänar på att välja denna operatör. Traditionellt sett så anses kontantkort vara bättre för unga människor men med denna typ av pris kan helt plötsligt även studenter ha råd med abonnemang för mobilen.

Betalning av Tellus-mobiltelefoni

Du betalar alltid ditt Tellus-abonnemang via e-faktura, brevfaktura eller autogiro där samma summa dras varje månad. Det är då viktigt att du har pengar på det konto du har anmält så att du är säker på att pengarna kan dras.

Extra kostnader kan tillkomma om du exempelvis köper en specifik tjänst med hjälp av abonnemanget eller om du befinner dig utomlands och surfar extra mycket. Du kan alltid följa hur mycket ditt abonnemang kostar dig på mina sidor som du når via hemsidan. Där kan du även se annan information om ditt mobilabonnemang så som när nästa räkning förfaller, hur många gigabyte du har använt av den surf du har tillgänglig under den aktuella månaden och mycket annat. Du kan också kontakta kundservice direkt.

Fördelar med att välja Tellus

Det finns flera fördelar med att välja Tellus för ditt mobilabonnemang och här kan du läsa mer om vilka dessa är.

  • Du får rabatt om du är senior och har fyllt 65 år på utvalda abonnemang.
  • Alla abonnemang har låga priser vilket är bra för den som inte vill lägga ned mycket pengar på sin mobil. Det är helt enkelt ett prisvärt alternativ för alla som söker bra telefoni.
  • Det finns fria sms och fria samtal för alla typer av abonnemang som du skaffar på Tellus. Du kan dessutom spara surf i 90 dagar för att på så vis inte låta någonting gå till spillo.

Kundservice för dig som har Tellus

Det är lätt att kontakta Tellus för dig som har frågor om något som rör ditt mobilabonnemang. Du kan alltid välja att göra det via chatt eller genom att ringa. Där finns det ofta någon som svarar mycket snabbt under kontorstid på vardagar. Det finns också en mejl du kan nå Tellus kundservice på om du inte har bråttom med att få svar på din fråga. Oavsett vad det är du söker finns det alltid svar att få från medarbetarna hos Tellus.

Tellus – för en god grund även med en mindre plånbok

Alla behöver idag tillgång till bra mobiltelefoni och Tellus är ett bra val för alla som samtidigt behöver kunna spara in där det är möjligt. Du kan alltid byta abonnemang om du känner att du exempelvis behöver mer surf än du har i dagsläget. Det finns inga bindningstider du behöver ta hänsyn till vad gäller ditt mobilabonnemang här heller. Tellus är helt enkelt ett enkelt mobilabonnemang för alla.

Se fler mobiloperatörer Se Telluss erbjudanden