Telness mobilabonnemang


Billigaste erbjudande

Just nu från 229 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Telness – enkel telefoni för företag

För den som startar företag lär man sig snabbt hur viktigt det är att ha bra mobiltelefoni. Det är ju trots allt till stor del genom denna som man når ut till kunder och kan skapa affärsmöjligheter utan problem. Telness erbjuder abonnemang för små och mellanstora företag som vill försäkra sig om att man har en stabil tillgång till allt man behöver via mobilen.

Det finns ingen bindningstid eller dolda kostnader som annars kan uppkomma och överraska den mest erfarne företagare. Du väljer mellan abonnemang på upp till 100 GB beroende på vad du kan tänkas behöva. I allmänhet gäller att ju fler GB, desto mer kan du använda mobildata för att spela upp rörligt material och liknande.

Så här beställer du Telness

Hur gör du då för att registrera ett eller flera nya abonnemang för ditt företag och dina medarbetare? Det hela fungerar så att du besöker hemsidan och gör ditt val av abonnemang. Du kan alltid läsa på om vad de olika abonnemangen ger innan du bestämmer dig. Upptäcker du efter hand att du behöver ett större eller till och med ett mindre abonnemang så kan du utan problem ändra detta genom att höra av dig till kundservice eller genom att helt enkelt justera ditt abonnemang på mina sidor för företaget.

Så fort du har gjort ditt val skickas du vidare till sidan där du fyller i information om ditt företag, adress och liknande. Du anger hur många telefonnummer du behöver och det går utmärkt att flytta redan existerande nummer om ditt företag exempelvis redan är operativt och du bara vill spara på kostnader genom att byta mobiloperatör.

Så fort detta är gjort kommer du till sidan där du bekräftar ditt köp. Efteråt kommer det hela att skickas direkt till din företagsadress för att du ska kunna komma igång. Tänk alltid på att vara lite förutseende och lägga din beställning i god tid innan du faktiskt vill få igång dina abonnemang. Detta gäller speciellt om du har existerande nummer som skall flyttas till Telness. Du anger vilka nummer som skall flyttas direkt på beställningssidan och även vilket datum du önskar att abonnemangen skall startas upp för verksamheten. Detta är mycket viktigt att du gör på ett korrekt sätt eftersom du naturligtvis inte vill få glapp i att dina medarbetare skall kunna använda sina telefoner för att göra nya affärer och hjälpa era kunder. Smidighet är A & O.

Telness erbjuder inga mobiltelefoner till försäljning på sin hemsida eftersom de fokuserar sin kärnverksamhet till att erbjuda optimal mobiltelefoni till kunder inom småföretagar- och medelstora företag. Du måste alltså försäkra dig om att ni har köpt in telefonerna själva så sätter ni bara in simkorten i paketen så snart de anländer.

Betalning av Telness-mobiltelefoni

Du kan välja mellan att betala för din Telness-mobiltelefoni på två olika sätt. Antingen satsar du på att få en faktura skickad till företaget och du kan då välja att betala denna månadsvis. Alternativet är att du sätter upp en autodragning mot ditt företagskonto och därigenom ordnar betalningen. Även här gäller att du kan byta betalningsmetod om detta behövs.

Det gör du via kundservice eller genom att gå i på mina sidor på Telness hemsida. Det finns inga överraskningar vad gäller kostnader och du kan följa kostnaderna som uppkommer exakt på mina sidor. Det går exempelvis att köpa till mer surf om en medarbetare skulle behöva det, men vilka kostnader detta innebär är tydligt från start. Ditt företag förbinder sig heller inte till en viss bindningstid hos Telness, vilket kan vara skönt eftersom det betyder att du kan prova dig fram för att försäkra dig om att du gillar det företaget har att erbjuda. Genom att registrera dig för mobiltelefoni för ditt företag får du snabbt den surf och telefoni du behöver.

Fördelar med att välja Telness

Kort sagt kan man konstantera att Telness har ett antal fördelar för den som driver företag. Vi har nedan samlat de viktigaste så att du ska få det enklare att göra en bedömning kring om detta är vad din verksamhet behöver.

  • Enkel mobiltelefoni för företaget, utan att du ska behöva betala mer än nödvändigt. Priserna är konkurrenskraftiga och målet är att ge mycket för pengarna.
  • En unik hemsida där du via mina sidor sköter allt som har med företagets mobiltelefoni att göra direkt i gränssnittet. Du slipper långa telefonköer och väntetider och har istället full kontroll själv.
  • En faktura för hela företaget vilket gör betalningarna enklare än någonsin. Denna kommer en gång per månad och du betalar normalt samma datum varje månad.

Kundservice för dig som har Telness

Fördelen med Telness är som sagt att du som företagare får stor kontroll över att sköta ditt företags mobiltelefoni själv, utan inblandning av någon tredje part – mer än nödvändigt. Samtidigt är det självklart att du kan kontakta kundsupport om du behöver det, det skall bara inte behöva ske i onödan så att du istället sparar tid. Du kan välja att mejla eller ringa supporten varje vardag i veckan. Självklart får du snabbast stöd om du satsar på en telefonkontakt eftersom du då kan låta handläggaren ta hand om ditt problem med omedelbar verkan. Mejl besvaras alltid så fort som möjligt, men högst inom ett par timmar från det att du hört av dig. Genom detta hoppas Telness att du ska få en smidigare mobiltelefoni där du har kontroll.

Telness – en företagslösning med helhetstänk

Små och medelstora företag vill försäkra sig om att man inte lägger ut mer pengar än nödvändigt på att få bra mobiltelefoni. Detta då stora delar av alla slags verksamheter idag sker digitalt eller via smarta telefoner men samtidigt kan bära stora kostnader om man som chef inte väljer sin mobiloperatör för företaget med omsorg.

Hos Telness är det du som har kontrollen och du kan sköta de flesta ärenden som har med dina medarbetares telefoner att göra själv. Allt på ett och samma ställe så att du kan fokusera på företagets kärnverksamhet och det du gör bäst.

Se fler mobiloperatörer Se Telnesss erbjudanden