Verbal mobilabonnemang


Billigaste erbjudande

Just nu från 149 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Verbal – företagsabonnemang på dina villkor

Verbal erbjuder abonnemang till företag av det mindre och medelstora slaget. Man använder samma nät som Telenor har. Allt för att ditt företag inte ska ligga nere med sin service vid något tillfälle. Genom en egen app erbjuder företaget sina kunder att kunna hålla koll på hur abonnemang man har via Verbal ser ut och man kan dessutom utföra ett antal olika tjänster för att på så vis ha bättre kontroll på företagets mobiltelefoni.

Den som har mobilabonnemang här kan välja mellan olika lösningar så att alla medarbetare kan få en mobiltelefon som gör att de kan utföra sitt jobb på ett bättre och smidigare sätt. Mobilabonnemangens täckning är god vilket gör att dina medarbetare kan arbeta varifrån de vill, med relativt få undantag. Det finns inga garantier för att surf fungerar precis där din medarbetare råkar befinna sig just för tillfället. Du kan dock se täckningskartan ovan för att få en indikation på vad som gäller för just det område du är intresserad av.

Verbal har inga abonnemang för privatpersoner. När du lägger en beställning på denna sajt måste du alltså gör det åt ett företag. Du kan alltid flytta med de nummer dina anställda har idag om du vill byta till Verbal. Önskar du helt nya nummer går det dock fint att få detta i det nya paketet som skickas till ditt företag. Då är det enda ni behöver göra att sätta in simkorten när de väl anländer.

Så här beställer du Verbal

Det är lätt att registrera sig för att få Verbal mobilabonnemang. Detta gäller oavsett om du behöver ett mobilabonnemang eller om du behöver flera stycken. Genom att fylla i information om ditt namn, företagets namn och ett telefonnummer där man kan nå Verbal så kommer en kundservicemedarbetare att ringa upp dig.

Då kan ni tillsammans komma överens om vad som är optimalt för just ditt företag och dess behov. Så fort ni har kommit överens om ett avtal så kommer du att få bekräftelsen skickad till din e-mail. Om du önskar det kan samma dokument även skickas i pappersform till din företagsadress. Du kommer att få dina abonnemang till företaget inom ett par dagar. Sedan är det bara att börja använda simkorten och göra affärer.

Det går fint att byta abonnemang en gång i månaden om du skulle vilja göra det. I allmänhet gäller att ju fler gigabyte du har i abonnemanget, desto mer kan du surfa fritt och ta del av rörligt material. Ibland förändras dock behoven och då ska du kunna göra den ändring som behövs för att företaget och dina medarbetare skall vara nöjda med sina telefoner och abonnemang.

Betalning av Verbal-mobiltelefoni

Din betalning skall vara Verbal tillhanda vid varje månadsskifte. En faktura skickas till företagets adress i god tid. Sedan är det bara att i försäkrar er om att ni betalar fakturan så att den är registrerad och klar i och med att förfallodagen kommer.

En förseningsavgift tillkommer om företaget inte betalar fakturan i tid. Abonnemangen kan komma att stängas av om ni fortfarande inte betalar även om en påminnelse har skickats ut. De kan sedan öppnas upp igen i samband med att ni gör betalningen. För att undvika att ni får uppehåll i abonnemangen och därmed era affärer är det viktigt att betalningarna inkommer ordentligt.

Fördelar med att välja Verbal

Här finns de mest fördelaktiga fördelarna med att välja Verbal nämnda. Läs igenom dem för att ta reda på om Verbal är någonting för dig eller inte.

  • En app där du som företagsledare kan hantera alla dina ärenden kring ert abonnemang. Här kan du ta hand om allt från att beställa mer surf och se trafikspecifikationer till att hantera PIN och PUK-koder. Appen är gratis att ladda ned för alla som är kunder hos Verbal. Detta för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig att sköta era mobilabonnemang samtidigt som vi förenklar kontakten med kunderna på enklast möjliga sätt.
  • Kundservice med chatt. En kompetent handläggare tar hand om ditt ärende och arbetar på det tills det är löst. Verbal vet vikten av att ens mobila enheter fungerar väl när man arbetar och vill optimera sin verksamhet.

Kundservice för dig som har Verbal

Verbal har som affärside att alltid finnas tillgängliga för sina kunder på små och mellanstora företag runt om i landet. Därför har man en chattfunktion i appen där du som kund kan ställa frågor och få hjälp med allt du behöver. Det är en stor trygghet för alla som inte vill missa affärstillfällen för att mobilabonnemangen inte fungerar som de ska. Du kan dessutom mejla och ringa kundservice. Svarstiden på mejl kan dock vara ett par timmar och telefontiderna är relativt begränsade. Är det ett ärende som inte är brådskande kan du lätt satsa på att skicka iväg ett mejl.

Verbal – för små- och medelstora företag

Verbal är helt enkelt en liten men effektiv mobiloperatör som riktar in sig på företagskunder i första hand. Det är en begränsad mobiloperatör med ett relativt litet kärnfokus i sin verksamhet, vilket gör att kunderna måste vända sig till flera företag för att kunna få den helhetslösning de behöver för sin digitala verksamhet. Däremot kan man få riktigt bra mobilabonnemang där du som företagare inte behöver betala mer för tjänsterna än du faktiskt behöver. Genom att ta ett välgenomtänkt beslut och läsa om tjänsterna ordentligt kan du ta ett korrekt beslut som kommer att bli lyckosamt för företaget du driver.

Se fler mobiloperatörer Se Verbals erbjudanden