Chilimobil mobilabonnemang

  • För privatpersoner & företag
  • Tres täckning, se täckningskarta
  • 100 GB till fri surf med fria samtal/sms

Billigaste erbjudande

Just nu från 149 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Detta är Sveriges nya mobiloperatör. På mycket kort tid har mängder av nya kunder upptäckt Chili, och varje dag registrerar sig nya användare för att få ett abonnemang just här. Chili är stolta över att på riktigt förstå vad kunderna behöver och har därför satsat på mobilabonnemang där fri surf är det mest populära valet. Dessutom utan bindningstid för att ytterligare öka på flexibiliteten hos de som är smarta nog att välja just denna operatör.

Chilimobil riktar in sig på alla slags kunder som önskar större frihet med sina mobilabonnemang. Det är helt enkelt en bra lösning oavsett vilka specifika behov du har och abonnemangen är lika bra för såväl företagare som privatpersoner. Du kan alltid genomföra en justering om du märker att du har ett ökat behov av exempelvis fri surf. Chili hjälper dig varje dag i veckan och ingen fråga är för stor eller liten för företagets medarbetare.

Så här beställer du Chilimobil

Så fort du har tagit beslutet om att välja Chili är processen mycket enkel för att du ska få din nya mobiltelefon och ditt abonnemang i din hand. Allt du behöver göra är att gå in på Chilis hemsida där du väljer mobilabonnemang. Du satsar främst på att antingen välja fri surf, utan bindningstid eller 6 GB vilket passar perfekt för dig som inte kollar lika mycket rörligt material i din mobil men ändå vill ha mängder av surfande varje månad. För ett extra fördelaktigt pris kan du också välja ett årsabonnemang för fri surf, vilket är unikt och mycket nytänkande på marknaden idag.

Så fort du har valt ditt abonnemang kommer du att få möjlighet att även välja om du önskar en ny mobiltelefon med det. Chili har många mobiler i sitt utbud och du väljer själv om du vill ha det allra senaste som marknaden har att erbjuda eller om du hellre önskar en mobil som kanske är något billigare eftersom den är en äldre modell, men ändå fungerar utmärkt att använda i vardagen.

Du godkänner ditt köp med hjälp av ditt mobila Bank-ID. Detta snabbar på processen och gör att du kvickt får din nya telefon och/eller ditt abonnemang levererat till ett ombud nära dig. Självklart går det också att flytta ett redan existerande nummer till din nya mobiloperatör om du önskar detta. Du meddelar vilket nummer det gäller så sköter Chilimobil resten.

Betalning av Chili-mobiltelefoni

Även vad gäller dina betalningar är Chili mycket flexibla. Du kan som kund välja mellan att få en faktura varje månad eller att hellre satsa på att betala med konto/kreditkort. Gör du det kommer summan för ditt abonnemang att dras den 27:e i varje månad. Du kan självklart säga upp abonnemanget utan bindningstid om du så önskar.

Om summan inte skulle dras eller om du inte betalar din faktura kommer en påminnelse att skickas ut. Betalar du denna omgående kommer du inte att få något uppehåll i användandet av abonnemanget. Gör ditt val av hur du vill betala så löser Chili resten.

Fördelar med att välja Chili

Det finns många fördelar med att satsa på mobiltelefoni från Chili. Här nedan kan du läsa mer om några av de bästa fördelarna med just denna typ av abonnemang. Sedan är det upp till dig att göra det slutgiltiga valet.

  • Onlinebaserad operatör som gör det smidigt att registrera sig för ett nytt abonnemang, såväl för ditt företag som för privatpersoner. Mängder av företagare väljer just Chili tack vare den fria surfen vilket hjälper företaget att göra affärer, oavsett vart medarbetarna befinner sig.
  • Låga kostnader på såväl mobiltelefoner och abonnemang och inga dolda kostnader som tillkommer. Detta tack vare mindre fasta kostnader då företaget är nätbaserat och därmed kan erbjuda lägre priser till alla kunder som registrerar sig för ett abonnemang hos Chili.
  • Fri surf-abonnemang som inte liknar något annat företags erbjudande till sina kunder. Perfekt för alla som tycker att mobilen idag är mer av ett verktyg för att få information och dessutom ha roligt, än som ett rent verktyg för att bara ringa samtal.
  • Täckning till 98,9% av marknaden. Perfekt för alla som inte vill förlora wifi för att man befinner sig i stugan, på landet eller på väg någonstans i vidsträckta landskap. Du kommer alltid att kunna känna trygghet i att du kan vara uppkopplad mot dina nära och kära liksom affärskontakter du behöver kunna ha kontakt med.
  • Ingen bindningstid utan du kan istället säga upp ditt abonnemang när helst du önskar det. En typ av flexibilitet man sällan skådat inom den svenska mobiloperatörsmarkanden idag.

Kundservice för dig som har Chilimobil

Har du frågor finns det ett flertal sätt att komma i kontakt med Chili för att få hjälp att lösa ditt ärende. Du kan först och främst enkelt använda dig av chattfunktionen på hemsidan eller Facebook-chatten. Detta gör det lätt för dig att få svar på det du behöver. Du kan också välja att istället mejla eller kontakta chili via dina sidor. Även här kommer svaren snabbt även om du måste räkna med en något längre väntetid än om du chattar. Alla medarbetare gör sitt allra bästa för att du ska få svaren du behöver för att känna dig nöjd och få ditt ärende löst. Välj själv hur du vill komma i kontakt med Chili, och slipp tråkiga telefonköer för att få hjälp.

Chilimobil - en viktig del av den framtida mobilmarknaden

Att nya uppstickare som Chilimobil når omedelbar framgång på marknaden är inte konstigt när man erbjuder så bra mobilabonnemang. De bidrar dessutom till ökad konkurrens och pressade priser, något som kommer till nytta för alla mobilanvändare i Sverige idag.

Vill du ha ett abonnemang där fri surf är några av ledorden, men samtidigt inte tumma på kvaliteten är Chili rätt val för dig. Perfekt för alla åldrar och behov, naturligtvis med enkel åtkomst till den information du behöver via mina sidor. Svar på alla frågor 24 timmar om dygnet. Chilis unika erbjudande till sina kunder är resultatet av välgenomtänkt mobiltelefoni som kommer till nytta för alla kunder, varje dag, året om.

Se fler mobiloperatörer Se Chilimobils erbjudanden