Comviq mobilabonnemang

  • För privatpersoner
  • Tele2s täckning, se täckningskarta
  • 3-100 GB surf med fria samtal/sms

Billigaste erbjudande

Just nu från 105 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Comviq – en helhetslösning för alla mobilbehov

Comviq är idag kanske mest välkända för sin reklam som ofta visas på TV. Den har trots allt gjort att mängder av svenskar valt denna mobiloperatör som sin på en marknad av många konkurrerande företag. Comviq har funnits med länge och står därför för en erfarenhet som många mobiloperatörer saknar, även om nytänkande självklart är en viktig del i att fortsätta vara populära på marknaden.

Hos Comviq samlas såväl unga som äldre användare. Utbudet av olika abonnemang är stort och företaget är också en viktig spelare på marknaden för kontantkort. De har helt enkelt olika alternativ för livets olika situationer vilket ger en kund möjligheten att också anpassa sitt mobilabonnemang eller kontantkort efter hur livet utvecklas.

Så här beställer du Comviq

Som med det mesta i dagens samhälle är det enklast att sätta upp och genomföra ditt Comviq-abonnemang eller ditt köp av kontantkort genom ett besök på deras hemsida. Där kan du också finna nya telefoner om du samtidigt är ute efter att uppgradera eller helt enkelt byta ut din gamla mobil. Vill du köpa en telefon ovanpå abonnemanget är det viktigt att du gör valet av denna först. Information om varje telefon finns att hämta på nätet i samband med att du klickar på just den telefon du är nyfiken på. Efter val av telefon kommer du att skickas vidare till abonnemangsdelen där du kan välja på flertalet olika abonnemang.

Den största skillnaden mellan abonnemangen är storleken på din surf. Mindre GB passar dig som främst använder telefonen för att ringa och sms:a medan större antal GB är perfekt för dig som surfar på nätet, söker information och framförallt väljer att titta på rörligt material via din smarta telefon. Surf kan alltid sparas från en månad till nästa, detta gäller dock enbart surf som ingick i ditt paket från start och inte sådan som du redan köpt till extra.

När abonnemanget är valt kommer du att skickas vidare till den personliga informationen, adress och liknande innan du till slut godkänner ditt köp med hjälp av ditt mobila Bank-ID. Är beställningen lagd online kommer ditt paket att anlända till ditt närmaste ombud så fort som möjligt, vanligtvis bara inom ett par dagar.

Betalning av Comviq-mobiltelefoni

Har du ett kontantkort så laddar du på kortet efter behov. Detta gäller såväl för surf som för möjlighet att ringa eller sms:a. Du köper och betalar då direkt på hemsidan för att det hela ska bli så enkelt som möjligt.

Har du istället ett abonnemang har du ett par val. Det vanligaste är att du sätter upp autogiro där du betalar per månad. Summan för ditt abonnemang dras då vid samma datum och till detta bör du tänka på att extra samtalskostnader för samtal som inte ingår kan tillkomma. Det är alltså inte helt säkert att det är samma summa som skall betalas varje gång, du kan dock lätt följa kostnaderna via mina sidor på hemsidan.

Det andra alternativet är att du väljer att få en faktura hemskickad till dig. Den kommer då så att du kan betala den i god tid i slutet av varje månad. En kostnad tillkommer för att fakturan skall skickas till dig.

Fördelar med att välja Comviq

Här finner du de fördelar vi har kunnat identifiera vad gäller Comviq och mobiltelefoni. Läs och begrunda innan du gör ditt val och satsar på ett abonnemang från denna mobiloperatör.

  • Du har fri surf inom EU för upp till 15 GB per månad. Detta betyder att du slipper oroa dig för gigantiska utgifter då du kommer hem från en resa, vare sig det är i jobbet eller privat.
  • Det är extremt lätt att använda mina sidor för att hantera ärenden eftersom hemsidan är mycket användarvänlig.
  • Mycket för pengarna och god täckning oavsett vart du befinner dig i landet. Detta är en viktig punkt för de allra flesta som vill kunna känna sig obehindrade även när de befinner sig på resande fot.
  • Du kan spara din surf till nästa månad. Perfekt för alla som använde lite mindre surf än de planerade i slutet av månaden.
  • En av de bästa operatörerna för kontantkort. Detta har gjort Comviq till en favorit bland exempelvis föräldrar som vill skaffa kontantkort till barnen och därmed få större kontroll på utgifterna för deras mobiltelefoner.

Kundservice för dig som har Comviq

Då och då kan du behöva hjälp från kundservice och på Comviq är det mycket lätt att nå dem. Du kan få råd och hjälp via såväl chatt, som telefon och mejl. Det är naturligtvis snabbast att få hjälp via att ringa Comviq eller välja chatten. Även mejl brukar dock besvaras inom bara några timmar under veckodagarna. Helgtid kan detta variera något.

Du kan också söka bland vanliga frågor på hemsidan för att få svar på det du söker. Här finns ett stort forum av olika frågor så chansen är stor att du får svar här eller genom att själv titta på mina sidor där du har en god överblick över ditt mobilkonto hos Comviq.

Comviq – mobiloperatören som erbjuder mobilt till alla

Comviq är ett tryggt val av mobiloperatör för alla som tycker det är viktigt att kunna lita på att man har bra täckning över hela landet, samt att man enbart betalar för det man faktiskt använder. Det stora utbudet gör också att många ser Comviq som det naturliga valet för hela familjen då man kan hitta allt från äldre mobiler till barn, ungdomar där ett kontantkort passar bäst. Det finns helt enkelt någonting för alla hos Comviq när det kommer till mobiltelefoni idag.

Se fler mobiloperatörer Se Comviqs erbjudanden