Telenor mobilabonnemang

  • För privatpersoner & företag
  • Telenors täckning, se täckningskarta
  • 5 GB till fri surf med fria samtal/sms

Billigaste erbjudande

Just nu från 269 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Telenor – en av Sveriges största mobiloperatörer

Detta är en av Sveriges absolut största mobiloperatörer och har tusentals kunder runt om i landet. Hos Telenor är täckningen mycket viktig och man erbjuder sina kunder en täckningsgrad på över 99%. Här kan du köpa såväl mobiltelefoner av den senaste sorten och med alla de nyaste funktionerna som lite äldre mobiler till ett mycket bra pris.

Du kan köpa såväl mobiltelefonabonnemang som kontantkort om du väljer Telenor. Självklart finns det olika typer av abonnemang som alla har olika syfte för att optimera din användning baserat på vad du behöver. Det finns företagsabonnemang liksom abonnemang där hela familjen kan samlas på en och samma faktura. Allt är upp till dig och vad du drömmer om när det kommer till mobiltelefoni.

Så här beställer du Telenor

Hur går du då till väga för att registrera dig hos Telenor? Du kan naturligtvis börja med att besöka en av Telenors många butiker men vill du göra det på den tid som passar just dig kan du istället välja att lägga en beställning på nätet. Börja med att gå till Telenors hemsida. Där kan du välja mobiltelefoni och se vilka abonnemang som finns. Det går att läsa om varje abonnemang för att du lättare ska kunna välja det som passar dig. Abonnemangen med fler GB passar generellt dig som använder din telefon till mer än att bara ringa och sms:a.

Har du redan en telefon som du vill använda? Då räcker det med att köpa ett nytt abonnemang. Önskar du istället också köpa en ny mobiltelefon går det att göra detta på hemsidan. Där finns alla slags prisklasser även om mobiler av den dyrare sorten tenderar att dominera i utbudet. Om du vill använda ditt gamla telefonnummer men byta till Telenor kan du enkelt ange detta när du beställer ditt abonnemang. Det tar ett tag att få ett nummer flyttat från din gamla mobiloperatör till ditt nya Telenor-abonnemang. Du behöver dock inte göra någonting själv utan behöver bara vänta på att flytten sker. Ett meddelande kommer att skickas så att du vet när det nya abonnemanget är redo.

När du gjort dina val kommer du till sidan där du väljer hur du vill hämta ditt nya abonnemang. Har du beställt både telefon och abonnemang kan du hämta upp dem i en fysisk butik. Du kan självklart också välja att få hela paketet hemskickat till dig eller ditt närmaste ombud. Då är det bara att hämta upp det när det anländer inom ett par dagar. Kom ihåg att du behöver kunna identifiera dig när du hämtar ut ditt paket. Vissa paket som bara innehåller simkort till det nya abonnemanget kan ofta levereras direkt i din brevlåda.

Kom ihåg att ha ditt mobila bank-ID redo när du kommer till kassan. Du kan då få din telefon och ditt abonnemang till dig snabbare än om du måste identifiera dig via ditt ID-kort.

Betalning av Telenor-mobiltelefoni

För att allt skall bli så enkelt som möjligt erbjuder Telenor ett antal olika sätt att betala. Vanligast är att du använder autogiro där summan för ditt abonnemang och eventuella extrakostnader dras per automatik varje månad. Du kan också välja att istället få en faktura hemskickad till dig men då tillkommer en kostnad för pappersfakturan.

Om du skulle ändra dig efter att ha haft en viss betalningsmetod under en period är detta inget problem. Du kan då välja att ändra metoden direkt på mina sidor eller genom att höra av dig till kundservice. Detta kostar dig ingenting extra och du kan göra det precis så ofta som du önskar och har behov av det.

Betalningar som inte sker i tid kommer att följas av en påminnelse. Telenor stänger dock av ditt abonnemang relativt snabbt efter att du missat en betalning och kommer endast att öppna det om och när du gör betalningen. Det är med andra ord viktigt att hålla koll på att betalningarna genomförs ordentligt varje månad.

Fördelar med att välja Telenor

De fördelar du får när du väljer Telenor går att hitta här nedan.

  • Byt mobil när du vill. Detta fungerar för alla som har ett abonnemang och detta går att göra upp till en gång per år. För exakta kriterier kan du kolla upp reglerna på nätet på hemsidan. Du kan enkelt få tillgång till precis den telefon som du drömmer om att kunna ha som din.
  • En mycket hög täckningsgrad vilket förklarar att vissa abonnemang faktiskt kostar relativt mycket.
  • 5G-nätet ger dig ännu större möjligheter att surfa och hantera din telefon på det allra mest optimala sättet. Detta är en teknik där Telenor ligger i framkant jämfört med många andra mobiloperatörer.

Kundservice för dig som har Telenor

Du kan alltid nå Telenor för att ställa frågor som du har om ditt mobilabonnemang. Det går bra att besöka en butik för att ställa frågor som du har och få direkt hjälp med din mobil. Du kan också höra av dig per mejl eller telefon. Det går också fint att söka efter svaret på dina frågor genom att kolla i sektionen för vanliga frågor under kundsupport på hemsidan. Där finns mängder av viktiga svar som hjälper dig till en helhetssyn på allt som Telenor har att erbjuda. Börja alltid med att kolla där för att få ett så snabbt svar som möjligt. Det betalar sig i de allra flesta fall.

Telenor – en helhetslösning för hela familjen

Hos Telenor hittar de allra flesta en bra mobiltelefon som man dessutom kan byta ut allt eftersom nya telefoner kommer ut på marknaden. Du kan alltså få det allra senaste inom mobilteknik om du väljer att handla här. Abonnemangen må vara något dyrare än vissa andra mobiloperatörer men huruvida det är värt det eller inte beror helt på vad du behöver och är ute efter.

Vill du ha en stabil mobiloperatör som erbjuder alternativ för den stora massan kan detta vara en möjlighet för dig.

Se fler mobiloperatörer Se Telenors erbjudanden