Halebop mobilabonnemang

  • För privatpersoner
  • Telias täckning, se täckningskarta
  • 3-100 GB surf med fria samtal/sms

Billigaste erbjudande

Just nu från 149 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Halebop – en växande mobiloperatör

Halebop har stor variation av såväl mobiltelefoner som bra abonnemang och kontantkortserbjudanden. Detta har gjort att de skaffat sig en stor kundkrets som är lojala till operatören och gärna stannar med Halebop över åren. Det är en operatör som förstår kundernas behov av att hitta en lösning som fungerar för just dem.

Här finner du även en sektion med begagnade varor vilket är perfekt för den som anser att bra varor inte skall slängas bort utan istället bör återanvändas så länge de fungerar väl. Självklart genomför Halebop en ordentlig kontroll av varorna innan de säljs vidare för att de på så vis skall vara enkla och trygga för dig att börja använda.

Halebop är ett nätbaserat företag som inte har några fysiska butiker. Detta gör att man kan hålla ned priserna för sina kunder på ett fördelaktigt sätt. Täckningen är mycket hög över hela landet tack vare att man samarbetar med Telia. Detta gör att kunder aldrig behöver oroa sig över om man kan använda sin telefon eller inte när man exempelvis befinner sig på landet. Halebop har en av landets högsta täckningsgrader för såväl mobildata som för att ringa samtal eller skicka sms.

Halebop används främst av privatpersoner men det finns naturligtvis möjlighet att investera i abonnemang och mobiltelefoner för företagare som letar efter bra priser men inte vill tumma på kvaliteten, men bara om du har en enskild firma.

Så här beställer du Halebop abonnemang eller kontantkort idag

Utbudet hos Halebop är stort. Här kan du hitta såväl bra abonnemang som kontantkort och även mobiltelefoner. För att registrera dig hos Halebop går du in på operatörens hemsida. Vill du köpa en ny telefon börjar du med att välja i utbudet. Denna operatör har ofta bra erbjudanden på telefoner.

När du gjort ditt val bör du klicka dig vidare till abonnemang eller kontantkort om detta är vad du önskar. Det finns olika storlekar som i huvudsak baseras på hur du vill använda din smarta telefon. Tycker du mest om att sms:a eller ringa är det bästa att välja ett abonnemang med fokus på detta. Det finns också abonnemang för den som föredrar att använda telefonen för att hitta information eller exempelvis kolla på serier eller filmer.

Har du redan ett telefonnummer du skulle vilja flytta med till Halebop? Detta är inga problem. Allt du behöver göra är att ange detta i sektionen för om du önskar ett nytt telefonnummer eller vill flytta med ditt gamla. Tänk på att vara ute i god tid eftersom det kan ta några dagar till en vecka innan överflyttningen kan genomföras.

Så fort detta steg är klart är det bara att fylla i din information och godkänna din beställning med ditt mobila Bank-ID. Så snart du har bekräftat att du önskar det du beställt kommer din order att börja förberedas och sedan skickas till dig. Har du bara beställt ett nytt simkort eller ett nytt abonnemang kan detta levereras i din brevlåda. Kommer beställningen med en mobiltelefon måste du hämta ut beställningen hos ditt närmaste ombud.

Betalning av Halebop-mobiltelefoni

Du göra dina betalningar månadsvis om du har valt att satsa på ett abonnemang. Då kommer summan du är skyldig att dras direkt från det bankkonto du anger när du anmäler att du vill ha Halebop som din mobilleverantör. Om dragningen inte kan göras kommer du att få en påminnelse innan abonnemanget stängs av tillfälligt om du inte ser till att det finns pengar på ditt konto då.

Om du istället valt kontantkort är det upp till dig när du vill fylla på mobiltelefonen. Varje gång du vill fylla på ditt kontantkort är det bara att du går till hemsidan och loggar in för att göra påfyllningen. Du kan alltså själv styra hur mycket du vill lägga på mobilen varje månad.

Fördelar med att välja Halebop

I denna sektion beskriver vi de fördelar som finns med att välja Halebop som din mobiloperatör. Du bör noggrant läsa igenom de olika punkterna för att ta det bästa beslutet för dig.

  • Stor variation både vad gäller olika typer av abonnemang och telefoner du kan köpa. Detta gör det enkelt att hitta någonting som passar just dina unika förutsättningar och krav.
  • Enkelt att nå kundservice med snabba svar på dina frågor. De har dessutom öppet 24 timmar om dygnet vilket är nästan unikt inom mobiloperatörer i Sverige idag.
  • Utmärkta kontantkortsalternativ samt en sektion för begagnade varor vilket gör att man kan återvinna produkter på ett sätt som är positivt för planeten. Genom att handla från begagnat-sektionen på halebop.se kan du även spara pengar till dig själv men ändå få bra produkter som fungerar väl.

Kundservice för dig som har Halebop

Som ett onlinebaserat företag är kundservice främst knutet till digitala kontaktvägar. Du kan kontakta dem via samtliga sociala medie-plattformar liksom genom kontaktformuläret på mina sidor och via chatten eller mejl. Tänk på att många frågor som är specifika till just ditt telefonnummer måste kontrolleras privat och att du därför endast kan rikta mer allmänna frågor till sociala medier.

Supporten är 24 timmar om dygnet vilket gör att du kan få hjälp när helst du behöver det, utan att behöva vänta till Halebop öppnar. Perfekt för alla som kanske inte har möjlighet att höra av sig till kundsupport vanliga kontorstider.

Halebop – mycket att välja på för den som gillar variation

Halebop är ett gott val för alla människor, oavsett startpunkt, förutsättningar, ålder och krav. De är också rätt plats för alla som tycker det är viktigt att återvinna varor som fortfarande fungerar väl även om de redan varit använda under en period. På Halebop kan du byta mellan olika abonnemang om du skulle ändra dig kring det abonnemang du valt.

Se fler mobiloperatörer Se Halebops erbjudanden