Hallon mobilabonnemang

  • För privatpersoner & företag
  • Tres täckning, se täckningskarta
  • 10-150 GB surf med fria samtal/sms

Billigaste erbjudande

Just nu från 49 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Hallon mobiltjänster ger dig låga priser och hög kvalitet

Hallon har på senare år blivit en av de mest populära mobiloperatörer som finns på marknaden idag. Detta har till stor del att göra med att fler kunder ser de stora fördelarna med att välja ett okomplicerat mobilabonnemang där hela processen går mycket smidigt från början till slut. Hallon visar att ett progressivt och modernt sätt att bedriva verksamhet inom mobiltelefoni är och förblir framtiden.

Företaget har dessutom insett vikten av att erbjuda olika typer av abonnemang beroende på just den unika kundens förutsättningar. Ett perfekt förstahandsval för alla användare, oavsett ålder och önskemål kring sin mobiltelefoni. Hallon är helt enkelt den ultimata lösningen och det bästa sättet att göra mobilen till en hjälp och enkel tillgång i vardagen, såväl för företagare som privatpersoner.

Så här beställer du Hallon

Hur går du då till väga för att beställa ett mobilabonnemang från Hallon? Det hela är mycket enkelt. Då Hallon är ett digitalt företag surfar du bara in på deras hemsida. Där kan du se alla de abonnemang och möjligheter du har vad gäller mobiltelefoni. Du börjar med att klicka in bland utbudet av bra mobiltelefoner och göra ditt val av telefon. Här finns allt från lite äldre modeller till ett riktigt lågt pris till de allra nyaste varianterna med superfunktioner.

Så fort du har gjort ditt val går du vidare till att välja den typ av abonnemang du önskar. Samtliga abonnemang erbjuder olika fördelar beroende på om du exempelvis surfar mycket eller bara använder din telefon till att ringa eller sms:a. Du kan också enkelt välja ett kontantkort om du föredrar detta istället för ett abonnemang. Kontantkorten går att sätta in i alla mobiltelefoner som har 3G eller 4G och som inte är låsta till en specifik operatör och inte har någon specifik låsningsfunktion vad gäller simkort. Självklart går det att köpa till en separat mobil för ditt kontantkort även hos Hallon.

Sist men inte minst kommer du till steget då du fyller i din personliga information och bekräftar ditt köp med hjälp av ditt mobila bank-ID. Du kan ha flertalet abonnemang och samla allt till hela familjen. Så fort beställningen är lagd kommer ett mejl att skickas till dig, och telefonen levereras till dig inom bara ett par dagar. Du hämtar telefonen hos ditt närmaste ombud. Smidigt och mycket lätt för alla som vill slippa krångel.

Betalningen sker smidigt online

Har du valt ett abonnemang kommer betalningen att dras månadsvis från ditt bankkonto via kortbetalning. Du slipper alltså alla problem med att fylla i OCR-nummer och bankgiron. Om du istället har satsat på ett kontantkort kan du lätt fylla på det på mina sidor. Allt du behöver göra är att välja summan och följa instruktionerna så har du snart ett saldo på kortet igen. Skulle du missa att se till att pengar finns på kontot i samband med dragningen behöver du heller inte oroa dig eftersom flera dragningsförsök kommer att göras de närmaste dagarna efter månadsskiftet. Betalningen sker i två delar om du även har registrerat dig för en ny mobil vilket gör det extra lätt för dig att se hur kostnaderna sjunker varje månad.

Fördelar med att välja Hallon

Det finns mängder av fördelar med att välja Hallon för allt som har med mobiltelefoni att göra. Här har vi samlat de största fördelarna på ett och samma ställe, allt för att du ska kunna göra ett välinformerat och enkelt val med Hallon. Läs igenom och begrunda om Hallon är rätt val för dig. Din beställning kan naturligtvis läggas tjugofyra timmar om dygnet, tack vare att operatören finns online.

  • Smidig registrering online som bara tar ett fåtal minuter. Allt du behöver är tillgång till Internet och ett sätt att identifiera dig med mobilt Bank-ID.
  • Bra utbud av såväl äldre som nya och lite dyrare typer av telefoner. Utmärkt för alla som vill kunna välja telefon baserat på prioriteringar, och pris såklart.
  • Allmänt mycket låga priser på abonnemang i jämförelse med flertalet konkurrenter. Det är omöjligt för andra att konkurrera om de bästa abonnemangen till superlåga priser.
  • Möjlighet till barnspärr för den som önskar ett abonnemang till sitt barn. Perfekt för alla som tycker att säkerhet på nätet är bland det viktigaste man kan ge till sitt barn – och sig själv.
  • Superenkel hemsida där du kan kontrollera allt från din pin till fakturor. Detta gör det enkelt att hantera allt utan att behöva vänta in att en operatörs butik öppnar eller att sitta långa perioder i kö till kundservice.

Kundservice för dig som har Hallon

Att kontakta kundservice angående din mobiltelefoni med Hallon har aldrig varit enklare. Eftersom Hallon är ett digitalt baserat företag så vänder du dig i första hand till kundservice genom att chatta på dina sidor. En av de många handläggarna kan med lätthet hjälpa till med det allra mesta vad gäller frågor och allmänna undringar och tack vare chatten är servicen minst lika smidig som om du besökt en butik för att tala med någon ansikte mot ansikte. Det går även att mejla in din fråga om du föredrar detta och inte har bråttom så att du måste veta svaret på en gång. Svarstiderna per mejl är dock inte långa de heller, utan det handlar vanligtvis om bara några timmar.

Enklare mobiltelefoni för alla

Hallon har på många sätt revolutionerat mobiltelefonmarknaden tack vare sin bas online. Det har öppnat upp för att man ska kunna hålla nere de fasta kostnaderna men samtidigt leverera mobiltelefoni av allra högsta klass med en leveranskedja och livscykel som är såväl snabbhanterad som mycket smidig.

Många andra telefonoperatörer ser Hallon som en förebild för den nya tidens mobiltelefoni och Hallon har som mål att fortsätta vara förstahandsvalet för alla som tycker att allt som har med mobilen att göra skall vara enkelt och en tillgång i vardagen. Genom att välja Hallon vet du att du kommer att få det bästa som marknaden har att erbjuda – utan att behöva betala mer än nödvändigt för att få det. Mer än så går knappast att begära när det kommer till rätt mobiloperatör för just dig och din familj.

Se fler mobiloperatörer Se Hallons erbjudanden