Comhem mobilabonnemang

  • För privatpersoner
  • Tele2s täckning, se täckningskarta
  • 5 GB till fri surf med fria samtal/sms

Billigaste erbjudande

Just nu från 99 kr/månad utan bindningstid!

Se alla erbjudanden här

Comhem – allt du behöver för din mobila enhet

Företaget kom hem satsar på att erbjuda sina kunder utmärkt mobiltelefoni i alla lägen. Som för de flesta mobiloperatörer erbjuder man mobildata och surfgaranti, vilket innebär att du ska kunna koppla upp dig oavsett vad som händer och vart du befinner dig. Vare sig du väljer en helhetslösning kring allt som har med digitalt att göra eller helt enkelt bara vill hitta en bra mobiltelefon och ett välfungerande abonnemang så finns det en hel del att välja mellan hos Comhem.

Befinner du dig utomlands inom EU kan du surfa gratis upptill 30 GB per månad. Fria samtal, sms och mms gäller inom de svenska gränserna när du har Comhem som operatör. En rabatt utgår också för de första tre månaderna när du beställer ett abonnemang från Comhem.

Så här beställer du Comhem

För att beställa ett eller flera abonnemang från Comhem vänder du dig i första hand till hemsidan. Det går också att höra av sig per telefon och lägga sin beställning. Dock får du räkna med längre väntetider där eftersom du behöver få prata med en kundtjänstmedarbetare. Det kan också tillkomma en uppläggningskostnad om du väljer att anmäla en beställning via telefon vilken kommer att läggas till din första faktura som skickas ut i samband med din order. Fråga gärna redan i förväg för att försäkra dig om vilka kostnader som tillkommer, så slipper du få tråkiga överraskningar när fakturan väl anländer.

Börja alltid med att kolla igenom mobiltelefonerna om du har som intention att också köpa dig själv en ny mobil i samband med din beställning. Det finns ett relativt stort utbud och de allra flesta tillhör mellanskiktet av funktioner och det senaste inom mobiler, även om det finns ett par undantag. När du har gjort ditt val av mobil kommer du vidare till sektionen där du väljer abonnemang. Läs alltid om de olika abonnemangen. Den obegränsade varianten är särskilt populär på grund av fri surf. Gillar du tanken på att kunna surfa hur mycket du vill till ett pris så rekommenderas den medan andra abonnemang är fullt tillräckliga beroende på din unika situation.

Sist men inte minst fyller du i din information så att paketet kan skickas till dig. Du kan oftast beställa olika typer av leveransmöjligheter beroende på vilka krav du har. Sedan hämtar du det hos ditt ombud (vilket är fallet då du beställt en mobiltelefon med abonnemanget) och aktiverar det genom att sätta in simkortet. Du kan sedan se att din telefon är aktiv genom att följa instruktionerna. Det går också fint att hitta info om pinkoder och liknande på mina sidor, om du mot förmodan skulle förlora kartongen du fick med din beställning och som innehåller denna information.

Betalning av Comhem-mobiltelefoni

Comhem gillar att använda sig av autogiro för att debitera sina kunder. Då lägger du upp ett konto som pengarna skall dras ifrån och detta sker då vid samma datum varje månad. Har du inte pengar på kontot den aktuella dagen så kommer Comhem att fortsätta försöka göra dragningar från ditt konto med jämna mellanrum. Abonnemanget stängs dock av relativt snabbt om du inte inkommer med en betalning. Då kommer en påminnelse också att gå ut och du måste betala denna innan du kan räkna med att ditt abonnemang startas upp igen. Det går även att få en pappersfaktura hemskickad i vissa fall men räkna då med att betala en extra avgift för detta per faktura som skickas ut.

Fördelar med att välja Comhem

Här kommer fördelar som finns med att välja Comhem.

  • Surfgaranti vilket innebär att du genom Tele2:s nät alltid kommer att kunna koppla upp dig oavsett vart du befinner dig i landet. Det ska helt enkelt inte spela någon roll om du är i en stad eller långt ute på landet eller i fjällen.
  • En faktura för alla ärenden vilket gör att du enbart behöver hålla koll på en sak för att se till att allt blir betalt.
  • Abonnemang som är anpassade för olika situationer så som företag eller sådana som passar barn och ungdomar. Du alltså kan med fördel välja Comhem om du är företagsledare och behöver mobiltelefoni till dina medarbetare.

Kundservice för dig som har Comhem

Du kan kontakta Comhem på flertalet olika sätt. På hemsidan finns mängder av svar på de frågor du har och det är stor chans att du kan hitta svaren du söker där. Då slipper du också telefonköer! Alternativt kan du ringa Comhem eller skicka ett meddelande, via mina sidor eller mejl. Svarstiden ligger på inom 24 timmar när det gäller meddelanden av detta slag. Kundservice hjälper alltid till men du får i allmänhet räkna med relativt långa väntetider hos denna mobiloperatör, något som kan dra ned deras betyg något.

Comhem – allt på en och samma faktura

Den stora fördelen med Comhem är att täckningen via Tele2 är mycket god över hela Sverige. Dessutom erbjuder de flera helhetslösningar för allt som har med digitalt att göra. Samtidigt kan det vara lite av en koloss att ha att göra med Comhem eftersom de är så stora. Genom att läsa på om de olika alternativen och erbjudandena är det alltid lättare att göra en bedömning av vad som passar just dig.

Se fler mobiloperatörer Se Comhems erbjudanden